Yönetim

> Hakkımızda > Yönetim

Dr. Melik ERTUĞRUL – Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü

e-mail: melik.ertugrul@istinye.edu.tr

Melik ERTUĞRUL, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2010 yılında mezun olmuş ve 2013 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansını (MBA) tamamlamıştır. ERTUĞRUL, Galatasaray Üniversitesindeki İşletme Doktora Programı’nı 2017 yılında bitirerek Doktor unvanını almaya hak kazanmıştır. İstinye Üniversitesinde hem Ekonomi Bölüm Başkanı hem de Ekonomi ve Politika Araştırmaları Müdür Yardımcısı olarak akademik hayatına devam eden ERTUĞRUL, Galatasaray Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi gibi üniversitelerde ekonomi, finans ve muhasebe üzerine dersler vermiş olup, halen bu Üniversitelerde dersler vermektedir. Çeşitli konularda yazılmış makaleleri bulunan ve profesyonel çalışma hayatı boyunca kamuda görev yapan ERTUĞRUL’un kredi değerleme ve finansal analiz alanlarında deneyimleri bulunmaktadır. ERTUĞRUL, Mart 2019’dan beri İstinye Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü olarak görev yapmaktadır.