Yönetim

> Hakkımızda > Yönetim

Ömer Cenk DUMLU TTO Müdürü

cenk.dumlu@istinye.edu.tr

Lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nden 1995 yılında alan Ömer Cenk DUMLU, 21 yıllık telekomünikasyon ve bilişim teknolojileri deneyimi ile otuzun üzerinde ülkede mobil ve sabit operatörlerle anahtar teslimi VAS – Katma Değerli Servisler projeleri gerçekleştirdi. Avrupa Birliği ITEA, Horizon2020, IPA2, Tübitak-Teydeb ve Teknokent AR-GE projelerinin yazımından, proje yönetimine ve raporlamalarına uzanan tüm süreçlerde de uzmanlık kazanarak, AR-GE konusunda geniş bir network ( İTÜ, Siemens, Atos, Gaz De France, Materna, Thales, Koç Sistem, Turkcell Teknoloj, v.b.) oluşturdu. Üniversite Sanayi işbirliği konularında da açılım yapacak öncü projelere imza atmıştır. ( ITEA2 – BAAS Projesi)

İnsanların, yeni dijital yaşam şekline uyum sağlaması için tüm geleneksel iş süreçlerinin yeniden ele alınması gerektiği mottosuyla; İş süreçleri ve son kullanıcı arasındaki amaca en uygun senaryoyu en uygun (makine öğrenimi, yapay zeka, nesnelerin interneti, BIG DATA..) teknoloji ile buluşturma noktasında yer almak hedefinde oldu.

Anahtar teslimi proje geliştirme ana konusudur. Eğitim, Danışmanlık ve Teknoloji Gözetmenliği (Mentoring)
konularında da bilgi birikimini aktarmaya devam etmektedir.

Çalışma alanları: Telekomünikasyon ve Bilişim Teknolojileri, Sağlık Alanı Proje Yönetimi ve Danışmanlığı.