İstinye Üniversitesi "Sektör Kampüste Programı" Paydaşları Arasında!

İstinye Üniversitesi, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü bünyesinde geliştirilen “Sektör Kampüste Programı”nın paydaşları arasında yerini aldı.

Sektör Kampüste Programı, firma ve üniversite iş birliklerinin artırılmasını hedeflerken çalışma alanları doğrultusunda güncel bilgilerle donatılmış insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda firma-üniversite iş birliği ile firmaların uzmanları tarafından verilecek kredili dersler açılmaktadır.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve İstinye Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile öncelikle üniversitemiz bünyesinde dersler ilk olarak Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile İktisadi ve İdari Sosyal Bilimler Fakültesi’nde açılacak ve çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmaların uzmanları tarafından yürütülecektir.

Program kapsamında açılan dersler ve kontenjan bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.