Öğrenci Projeleri Bilgilendirme Etkinliği

İstinye Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi İSÜ TECH tarafından düzenlenen Öğrenci Projeleri Bilgilendirme Etkinliği gerçekleştirildi!

Etkinlik kapsamında TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve  "TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı" hakkında bilgi verildi.

Etkinliğin ilk oturumu 23 Mayıs 2022 saat 11:00'da İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü Konferans salonunda, ikinci oturumu ise İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılım sağlayamayan akademisyen ve öğrencilerimize yönelik olarak çevrimiçi "Öğrenci Projeleri Bilgilendirme Etkinliği"  27 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliklere katılamayanlar için, bilgi notları yayınlandı. İncelemek için tıklayınız.